DCT-Engineering maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord
Particuliere verbouwing

Pagina in ontwikkeling.

Beroepsactiviteit

GEODESIE

Landmeten is een beroepsactiviteit die valt onder de geodesie, de wetenschap die zich bezighoudt met de vorm en afmeting van de aarde. Landmeten wordt veelal verricht door middel van GPS metingen. Het Global Positioning System (GPS) is een wereldwijd satellietplaatsbepalingssysteem waarbij het zendgedeelte bestaat uit 24 tot 32 werkende satellieten die in zes vaste banen en in vaste tijden rond de aarde draaien. De nauwkeurigheid van de meting wordt gehaald uit de positieverschillen ten opzichte van bekende punten. De meting kan geneutraliseerd worden door punten met reeds bekende coördinaten in te meten. Hierdoor is landmeten met behulp van GPS een zeer betrouwbaar instrument.

Nauwkeurige

GPS METINGEN

De metingen die worden verricht met GPS apparatuur zijn zeer betrouwbaar. De coördinaten worden direct in het Nederlandse RD stelsel weergegeven en de hoogte wordt weergegeven in NAP, Normaal Amsterdams Peil. De resultaten van de metingen worden verwerkt, zodat je altijd een betrouwbare maatvoering van ons ontvangt. In dichtbeboste gebieden kan er gebruik worden gemaakt van Total Stations.

GPS meting

VERRICHTEN

Voordat er een meting wordt verricht, zal een medewerker van DCT-Engineering allereerst langskomen om een inventarisatie op te maken. Aan de hand van de wensen zal er een meting worden verricht, die wij in een later stadium volledig zullen uitwerken. De maatvoering van een perceel kan helpen tijdens het verkavelen van grond of voor de ontwerpfase van een bouwproject.

    

   

   

   

   

   

   

   

Meer

INFORMATIE

Mocht je meer informatie willen over het laten uitvoeren van een GPS meting, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven graag antwoord op al je vragen en verrichten altijd een nauwkeurige meting die je verder helpt, ongeacht het soort project. Een professioneel team van maatvoerders zijn gespecialiseerd in het verrichten van GPS metingen. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06-46098963 of neem contact met ons op via ons e-mailadres: info@DCT-Engineering.nl
 

Contact pagina

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Versturen

© DCT Engineering